Online training

“Leer lichter in het leven te staan”

In deze training leer je in 5 stappen je eetgewoontes blijvend te veranderen. Je leert milder en liefdevoller naar jezelf te kijken. Zodat er ruimte komt voor wezenlijke verandering.

Deels gaat het veranderen van de eetgewoontes ‘vanzelf’ door de stappen en de oefeningen mee te doen.

Deels gaat het om bewustwording en andere keuzes leren maken. Ik neem je hierin mee.

Deze training volg je in jouw eigen tempo. Zodra jij je hebt aangemeld en betaald, ontvang je een link met wachtwoord naar de 1e beschermde welkomstpagina op mijn website. Je kunt direct starten. Het is aan te bevelen voor elke stap ongeveer een week de tijd te nemen.

Per stap heb ik een pagina aangemaakt, met instructies, video’s, meditaties en werkbladen. Het gaat om de volgende stappen:

  1. De fysieke afhankelijkheid aanpakken       Bekijk alvast een filmpje
  2. De behoefte achter het voedingsmiddel ontdekken
  3. Gedachten en overtuigingen ombuigen Bekijk alvast een filmpje
  4. De weg naar de snoepbui in beeld brengen en leren ingrijpen
  5. Het patroon achter de snoepdrang leren kennen.
  6. Hoe nu verder met je voeding? En milder leren kijken naar je lichaam.

Voor Diëtisten en begeleiders is deze training ook aantrekkelijk: Je krijgt een inkijkje in de werkwijze en visie die ik in de afgelopen 35 jaar heb opgebouwd. Hierbij heb ik de visie en methodieken van psychosynthese geïntegreerd in mijn ervaring als diëtist. Je ontvangt al mijn werkbladen en methodieken, die je vervolgens kunt inzetten voor je eigen cliënten.

De training kost € 95,- maar is vele malen meer waard, omdat je er je hele leven profijt van hebt. Ik houd de prijs laag, omdat ik zoveel mogelijk mensen gun om Lichtheid en Mildheid in hun leven te gaan brengen. Je kunt de filmpjes en meditaties downloaden en er altijd weer naar luisteren of kijken op de momenten dat jij dit nodig hebt.

Ja, ik wil deze online training volgen!