EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een even eenvoudig als diep werkende techniek, met regelmatig wonderlijk snelle resultaten.

Het is een methode die werkt dmv het kloppen op bepaalde punten, bekend van de acupunctuur, op het lichaam. Dit in combinatie met het via woorden focussen op een probleemgebied geeft een ontkoppeling van de automatische vecht/vlucht/bevries reactie. Hierdoor stel je de systemen in het lichaam in staat oude vastgezette emoties, negatieve overtuigingen etc. echt los te laten. Zo ontstaat er meer ruimte en innerlijke vrijheid om “jezelf” te zijn, jezelf te sturen in de richting van keuze, verlangen en bezieling, met minder moeite.

Waar kan EFT goed helpen?

EFT werkt overal waar emoties, negatieve gedachten en patronen zich hebben vastgezet in het lichaam. Door bepaalde situaties, triggers, komen deze patronen weer tot leven, waardoor er als het ware een herbeleving is van oude gevoelens en gedachten in het nu. EFT stelt het lichaam in staat deze lichamelijke reactie los te laten, zodat nieuwe situaties niet langer ervaren worden in het licht van oude, vervelende, ervaringen. Dit maakt dat EFT heel ruim toepasbaar is. Bijvoorbeeld bij overheersende emoties, spanningen, stress, lichamelijke kwalen, verslavingen, overheersende subpersonen als innerlijke criticus of saboteur, faalangst, angst voor succes, etc.

Hier vind je een filmpje met uitleg over de kloppunten:

Voor meer informatie over:

Aanbod EFT pakket:

Ik bied een gratis kennismakingssessie aan waarin we samen een helder beeld krijgen van wat jouw diepere verlangen en doel is, hoe jij er dan uitziet, wat je voelt, uitstraalt, en wat dat voor je leven gaat betekenen op allerlei gebieden (gezondheid, werk, relaties, etc). Je gaat voelen wat hier voor jou de waarde van is. 

Daarnaast onderzoeken we wat de belemmeringen zijn waardoor je nog niet hebt bereikt wat je zo graag wilt. Als dit helder is geworden doe ik je een aanbod voor een aantal maanden begeleiding om aan jouw  doel te werken met een uitgebreide ondersteuning.                               

Nieuwsgierig geworden?: maak gerust een vrijblijvende afspraak: Afspraak maken