Boek

      OVER-GEWICHT: LEER LICHTER IN HET LEVEN TE STAAN, LETTERLIJK EN FIGUURLIJK.                             Een (h)eerlijk werkboek.

20188-10-cover boek kleinBestel nu

Ben jij al jaren aan het afvallen en weer aankomen?

Word je moe van het bezig zijn met eten of niet-eten?

Snap je maar niet waar die eetdrang vandaan komt?

Heb je er geen controle over?

ER IS HOOP!

In dit boek vind je oefeningen en aanwijzingen om op een blijvende manier met je eten en je gewicht te leren omgaan. Belangrijk is: GEEN DIEET MEER!

Yvonne Steenmetz legt vanuit haar 35-jarige ervaring als diëtist en psychosynthese-therapeut uit waarom. Je leert hoe je wel je eetgewoontes kunt veranderen, waardoor je afvalt. Blijvend.

Wat nodig is, is ontdekken wat er achter die eetdrang zit. Want je doet dit niet voor niks! Er is altijd een reden of behoefte. Dit patroon ga je ontdekken met behulp van de oefeningen in het boek.

Je leert milder en liefdevoller te kijken naar jezelf. Want dat is essentieel. Juist als je milder kijkt komt er ruimte voor oplossingen, jóuw oplossingen.

In het boek word je meegenomen naar lichter in het leven staan. Letterlijk en figuurlijk.

Wil je gratis en vrijblijvend het 1e hoofdstuk en de inhoudsopgave ontvangen? Download die hier:

JA IK WIL EEN VOORPROEFJE

Johanne: “Het gaat nog steeds vaak door me heen: kijk mild naar jezelf. Ik haalde mijzelf altijd naar beneden en buiten dat dit voor veel verdriet zorgt, is het ook geen goede basis om gezond te eten, goed voor jezelf te zorgen en daarmee gewicht te verliezen.”

Mira: “Het gevoel zelf een keuze te hebben in mijn leven, zelf de controle en steeds weer opnieuw te kunnen kiezen, heeft mij het meest opgeleverd. En nog steeds. Liefdevol. En niet zwart wit.”

Sandy: “Door mijn gewicht was ik alleen nog maar “falen” geworden. Ik strafte mezelf, omdat ik me schuldig voelde. Anderen zagen dit denk ik niet omdat ik heel goed sterk kan overkomen maar van binnen haalde de zwarte stem mij constant naar beneden. Nu sta ik in mijn kracht en dat voelt voor mij veel beter.”

200 bladzijden, € 23,95 (inclusief verzendkosten)

Naar de webshop

Downloads voor wie het boek heeft gekocht