Informatie 5 stappen

In mijn boek “Over-gewicht: Leer lichter in het leven te staan, letterlijk en figuurlijk”, beschrijf ik 5 stappen hoe mensen hun snoepdrang onder controle kunnen krijgen. Hierbij gebruik ik EFT (Emotional Freedom Techniques), omdat dit een verrassend effectieve vermindering geeft van de drang naar een bepaald voedingsmiddel.

In onderstaand filmpje kan je zien hoe stap 1 in zijn werk gaat:

Wil je meer informatie over de andere stappen? Meld je dan aan voor een aantal emails over deze 5 stappen. Je ontvangt o.a. een ingesproken meditatie bij stap 2, een filmpje over stap 3, en een oefening voor stap 4.

IK WIL VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE OVER DE STAPPEN

Je kunt natuurlijk ook mijn boek bestellen: Ga naar de webshop.

In februari en maart 2022 geef ik 3 dagen nascholing voor diëtisten in Amersfoort, waarin ik je de 5 stappen leer gebruiken in jouw praktijk. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden, stuur mij dan een mail.

Vanaf eind maart 2022 geef ik 3 dagen nascholing waarin ik je leer het achterliggende patroon van de cliënt helder te krijgen en hoe hij/zij meer sturing kan krijgen vanuit de dirigent in zichzelf.