Inspiratie-avond en training voor diëtisten

Ben je diëtist en zoek je naarjessica-ruscello-120993-unsplash

  • nieuwe methodieken om mensen met overgewicht of eetproblemen beter te ondersteunen en blijvende gedragsverandering teweeg te brengen?
  • meer kunnen loslaten van het verantwoordelijk voelen voor je cliënten, zodat je minder moe bent en meer energie hebt na een spreekuur?
  • meer voldoening en zingeving in je werk met cliënten?

Dan is deze inspiratie-avond voor jou bedoeld!

Ik heb me in de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht en eetproblemen op een dieper vlak, waardoor blijvende gedragsverandering mogelijk is en mensen werkelijk bevrijding kunnen vinden van hun geworstel met eten en gewicht. Zie voor meer informatie hierover: over psychosynthese en over mijzelf en EFT.

Mijn missie is om deze werkwijzen verder uit te dragen aan collega’s, zodat meer mensen hier mee kennis maken en hun eigen unieke waarde en keuzevrijheid (her)ontdekken. Tijdens de inspiratie-avond maak je kennis met mijn werkwijze en technieken en zal ik wat meer vertellen over de training die je hierin bij mij kunt volgen. De inspiratie-avond is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Ik nodig je van harte uit mee te doen op  dinsdag 19 maart. En aan de training op 21 mei en 18 juni.

Datum

19 maart 2019 van 19.00 – 21.30u in Amersfoort, Muurhuizen 36

Nascholing: dinsdag 21 mei en 18 juni van 10.00 – 17.00u in Amersfoort, Muurhuizen 36

Programma

We werken met verschillende methoden en technieken: leren werken met tegenpolen; midden of zelf leren onderscheiden en inzetten; ontspanningstechnieken aanleren; werken met lichaamsgewaarwordingen; EFT techniek aanleren en zelf ervaren; Logosynthese techniek aanleren en ervaren.

Prijs

inspiratie-avond: gratis.                 2-daagse nascholing: € 500,- (Accreditatie wordt aangevraagd)

Trainer

Yvonne Steenmetz, diëtist, psychosynthese-therapeut en -trainer, EFT-therapeut. Tel 033-4613930 / 06-27615801

Aanmelden

Stuur een mail naar: yvonne.steenmetz@live.nl ovv: Inschrijving inspiratie-avond diëtisten 19 maart.